Over ons

JB Skydancers

JB-Skydancers is de leverancier van beweegbare reclame. Zoek je een Skydancer, Skytube, Skyman of lichtpilaar voor jouw promotie doeleinden? Je kunt bij JB-Skydancers eenvoudig en snel jouw eigen product samenstellen met de ontwerp generator. Ook voor een model op maat zijn wij je graag van dienst. Neem contact met ons op om jouw wensen door te spreken zodat wij vrijblijvend een design voor je kunnen maken.

JB Skydancer
Eigen naaiatelier

JB-Skydancers beschikt over een groot naaiatelier van 160 m2 en heeft naaisters in dienst die uitsluitend werken met professionele naaimachines. Dit betekent dat de complete productie – van ontwerpen tot in elkaar stikken –  in eigen huis plaatsvindt. Het grote voordeel hiervan is dat wij snel kunnen leveren. 

Standaard producten worden binnen 2 werkdagen geleverd en full colour producties binnen 6 werkdagen. Spoed levering? Neem contact met ons op om te overleggen wat mogelijk is. Kwaliteit en service staan centraal bij JB-Skydancers. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zijn niet voor niets de grootste fabrikant en leverancier van Europa!

showroom
Showroom

JB-Skydancers heeft de beschikking over een grote showroom van 2400 m2, waar wij je van harte uitnodigen voor een afspraak om meer informatie te verkrijgen of om producten te bekijken. De koffie staat voor je klaar.

De sky is the limit!

Als fabrikant zijn wij perfect in staat om jouw droom product te ontwerpen. Stel je eens voor: jouw eigen beweegbare promotie object compleet in jouw huisstijl!

Hoe spectaculair mogen we jouw Skydancer maken?